Genom att aktivera vårt inbyggda hjälpmedel kan du:

Med vårt inbyggda verktyg kan du få sidorna upplästa och översatta via dina högtalare, från sidans början till slut, eller valda delar.

Vill du också ha en karriär i en spännande bransch i täten för omställningen till ett fossilfritt samhälle? Hos oss finns många möjligheter för dig att utvecklas i en kreativ och flexibel miljö där smarta arbetssätt uppmuntras, balans  prioriteras och framgångar firas.

 

Det finns många olika sätt att utvecklas på och möjligheterna på Vattenfall Eldistribution är många. Hos oss kan du utvecklas som chef och ledare inom något av våra ledarskapsprogram eller utvecklas som specialist inom ditt kunskapsområde med hjälp av våran karriär- och utvecklingsmodell. Vi ett brett utbud av utbildningar, mentorskap och coacher för att stimulera till ett kontinuerligt och lustfyllt lärande.


För dig som student eller i början av din karriär, finns flera bra sätt att lära sig mer om branschen. Vi sätter stort värde på våra nära samarbeten med studenter, skolor, universitet och andra samarbetspartners. Studenterna hjälper oss att utveckla vår verksamhet och vi är måna om att hjälpa studenterna på vägen i deras klimatsmarta karriär och att nå sin fulla potential. Det kan handla om en praktikplats, ett examensarbete, en traineetjänst eller ett sommarjobb.


Varje år startar Vattenfallkoncernen ett internationellt trainee program där deltagarna får lära sig mer om de olika affärsområdena. Nytt för i år är också Vattenfall Eldistributions egna traineeprogram Framtidsprogrammet.